Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Köögiviljakaste

Kastmed

Köögiviljakaste

Maitsetaimed köögis.
PrindiSoovita sõbrale
Köögiviljakaste (naeris, redis, porgand, suvikõrvits,sibul, ürdid).

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl oliivõli
või
1 tk väike sibul koos pealsetega
peenestatud petersell
hakitud leeskputk
1 tk naeris
4 tk redis
2 tk Porgand
1 tk (väike) Kabatshokk
2 dl rammus kanapuljong
1 dl rõõsk koor
või
Koori naeris. Pese redised, porgandid ja suvikõrvits, kuid ära neid koori. Lõika köögiviljad tikujämedusteks ribadeks. Peenesta sibul koos pealsetega. Kuumuta pannil õli ja lisa sinna noaotsatäis võid. Prae kõigepealt sibulat paar minutit. Lisa hakitud petersell, leeskputk ja sibulapealsed ning prae hoolikalt segades veel paar minutit. Lisa köögiviljaribad pannile. Sega köögivilju paar minutit ja kalla hulka kanapuljong. Hauta veidi ning kõige lõpuks lisa koor. Serveeri keedetud riisiga.

Märksõnad

köögiviljakaste

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga