Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Kalkunifilee viinamarjakastmes

Kastmed

Kalkunifilee viinamarjakastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rohkelt tumedaid viinamarju sisaldav kaste näeb ilus välja ja sobib kalkunifilee kõrvale imehästi.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl või
1 tk Sibul
400 g tumedad viinamarjad
1 sl suhkur
Sool
Must pipar
1 dl punane vein
1 tk Apelsin
600 g kalkunifilee
Poolita viinamarjad ja eemalda seemned, haki sibul. Sulata kastrulis või ning prae sibulat tasasel tulel mõni minut. Lisa viinamarjad, vein, suhkur, sool, must pipar ja apelsini mahl ning riivitud koor. Lase vaiksel tulel 15 minutit keeda. (Kui soovid veidi paksemat kastet, lisa vähese veega segatud tärklis). Kuumuta pannil õli ja prae 2 cm paksuseid kalkunifileesid mõlemalt poolt 2 minutit, maitsesta soola-pipraga. Serveeri koos kastmega, soovi korral võid kõrvale pakkuda ka keedetud kartuleid.

KOMMENTAARID

miu 01.okt 2010 16:57
täna kindlasti proovin, üks vähestest huvitavatest kalkuniretseptidest siin. annan siis teada kuidas läks :)
krit 05.juuni 2006 12:41
mina olen teinud valge veini (Frontera) ja heledate viinamarjadega. Väga hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga