Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Kalakotletid II

Kastmed

Kalakotletid II

Kodu & Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Kalakotletid "kummalise tomatikastmega".
Retsept
portsjonile
400 g külmutatud valge kala (nt hõbeheik)
4 dl piim
3 lehte Loorber
Sool
Must pipar
Petersellilehed
1 tk Muna
1 tk saiaviil ilma koorikuta
50 g riivjuust
2 tk suur keedetud kartul
riivsai paneerimiseks
õli praadimiseks
KASTE
2 tk suur kooritud tomat
45 g mandlilaastud
2 viilu ciabatta sai ilma koorikuta
1 küüs Küüslauk
1 tl Cayenne'i pipar
Sool
2 sl (riivitud) Parmesani
0.6 dl oliivõli
Keeda ülessulanud kala piimas koos loorberilehtedega pehmeks. Nõruta ära, eemalda loorberilehed ja pane kala köögikombaini. Lisa keedetud kartulid, juust, muna, saiaviil, petersell, sool ja pipar ning purusta kõik ühtlaseks seguks. Vahepeal valmista kaste: koori ja tükelda tomatid ning aseta koos mandlilaastude, Cayenne´i pipra, soola, juustu, küüslauguküüne ja saiaga köögikombaini. Lase kõik ühtlaseks pudruks ning hakka tasapisi oliivõli lisama, kuni segu on kreemjas. Nüüd vormi kotletisegust volüümikad pätsid, veereta riivsaias ja prae õlis kuldseks. Serveeri kalakotlette koos "kummalise tomatikastmega". Ja mis veel parem, prae kõrvale ka muna. Retsept on mõeldud kolmele inimesele.

Märksõnad

kalakotletidii

KOMMENTAARID

memmeke 18.nov 2008 15:02
Tegin lõhehakklihast ja lisasin natuke jahu veel,et taigen oleks paksem.Väga head tulid välja:P
Liia 21.mai 2006 08:34
Täiesti söödav! Aga päris palju nikerdamist....
terami 30.apr 2006 16:28
Oli päris hea!
Taalik 19.apr 2006 19:03
peaks proovima!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga