Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Tagliatelle pähkli-tomatikastmes

Kastmed

Tagliatelle pähkli-tomatikastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ilma lihata pastaroog, mis ometi on üsna toitev, kuna sisaldab rohkelt pähkleid. Kasuta võimalusel õlis säilitatud päikesekuivatatud tomateid.
Retsept
portsjonile
300 g Tagliatelle
1 sl õli
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
400 g Purustatud tomatid
2 sl Tomatipasta
1 dl punane vein
1 peotäit Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
1 tl suhkur
8 tk päikesekuivatatud tomatid
150 g india pähklid
SERVEERIMISEKS
50 g (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
Kuumuta kastrulis õli, lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta paar minutit. Lisa ka purustatud tomatid, tomatipasta ja punane vein. Maitsesta hakitud basiiliku, soola, musta pipra ja suhkruga, hauta kaane all 30 minutit. Keeda samal ajal tagliatelle soolaga maitsestatud vees pehmeks. Sega tomatikastmesse hakitud päikesekuivatatud tomatid ja india pähklid. Nõruta pasta ning sega tomatikastmega. Serveeri värskelt riivitud parmesani juustuga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga