Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Farfalle tomatikastmega

Kastmed

Farfalle tomatikastmega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv pastaroog, mis meeldib kindlasti neile, kes lihast ei hooli. Päikesekuivatatud tomatid ja kapparid lisavad vürtsi.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Farfalle
2 sl õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
400 g Purustatud tomatid
1 tl (või pune) Basiilik (kuivatatud)
0.5 tl Tšillipulber
1 tl suhkur
Sool
Must pipar
2 dl Kappar
8 tk päikesekuivatatud tomatid
1 peotäit Basiilik (värske)
SERVEERIMISEKS
Parmesan v. muu kõva juust
Kuumuta pannil õli ja prae hakitud sibulat mõni minut. Lisa peenestatud küüslauk, tomatikonserv, basiilik, tšillipulber, suhkur, sool ja pipar, kuumuta 10 minutit. Sega juurde kapparid ja hakitud kuivatatud tomatid, tõsta pann tulelt. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ning sega tomatikastme hulka. Lisa ka basiiliku lehed. Serveeri riivitud Parmesaniga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga