Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Karrine kanasoust

Kastmed

Karrine kanasoust

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värvikas ja mahlane roog valmib kiiresti, on tervislik ja toitev.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk kanafilee
1 tk tšillipipra kaun
5 dl kanapuljong
1.5 dl Hapukoor
1 sl Sidrunimahl
1 pakk külmutatud herned
1 purk Mais
2 sl Maisijahu
1 tl Sool
2 tl Karri
Lõika kanafileed tükkideks ja pruunista. Maitsesta soola, karri ja hakitud tšillipipraga. Lisa puljong, hapukoor, sidrunimahl, herned ja mais, hauta vähemalt 5 minutit. Roa paksendamiseks sega maisijahu vähese veega ning kalla kastme hulka, ise pidevalt segades. Lase korraks keema tõusta. Serveeri keedetud kartulite või riisiga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Märksõnad

karrinekanasoust

KOMMENTAARID

johanna 02.sept 2011 13:50
väga-väga maitsev!
Tuuli 29.aug 2010 15:11
Imehea, jätsin küll karri panemata ja maitsestasin kodus olevate maitseainetega N: kanamaitseaine, paprikapulber, till jms. Panemata jätsin ka maisi ja herned, kuid lõpptulemus oli imehea! Sõime kartuliga:)
pranx 02.okt 2009 12:34
Väga hea. Riisiga on antud kaste parem.:Y
Tiina 24.jaan 2009 12:49
Super hea ! Sidruni mahl annab mõnusa veidi hapuka maitse ja mais ning hernes teevad kastme väga ilusaks värviliseks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes