Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Karulauk India moodi

Kastmed

Karulauk India moodi

Karulauk ja küüslauk
PrindiSoovita sõbrale
India moodi karulaugukaste sobib hästi basmatiriisi või kartulitega.
Retsept
portsjonile
500 g Karulauk
2 tk Sibul
3 cm värsket juurt Ingver
1 tk Küüslauk
2 sl sulatatud või
Tšillipulber
0.5 tl jahvatatud ristköömen
0.5 tl jahvatatud kurkum(kollajuur)
0.5 tl (jahvatatud) Koriandriseemned
2 dl rõõsk koor
sool
Peske karulauk ja tupsutage kuivaks. Koorige sibulad ja lõigake õhukesteks ratasteks. Koorige ingver ja küüslauk ning hakkige hästi peeneks. Kuumutage või ja röstige vürtse lühikest aega tugeval kuumusel, lisage sibulad, küüslauk ja ingver ning hautage need keskmisel kuumusel pehmeks. Lisage karulauk ja laske ettevaatlikult segades kokku vajuda ( nagu spinat ), lisage koor, laske keema tõusta, maitsestage soolaga ning serveerige kohe. Kuumutamisel väheneb karulaugu aroom, seetõttu tuleks seda kuumutada võimalikult lühikest aega. Selline kaste sobib hästi basmatiriisi või kartulitega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

karulaukindiamoodi

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga