Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Salsa Verde

Roheline saiakate

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 suurt viilu Röstsai koorikuta
0.5 dl Punase veini äädikas
1 peotäis Petersellilehed
2 küünt Küüslauk
1.5 dl Oliiviõli
Murenda sai tükikesteks ja nirista üle äädikaga, lase 5 minutit seista. Pigista saiapudi peaaegu kuivaks, pane koos petersellilehtedega köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Lisa tükeldatud küüslauguküüned, lülita masin tööle ja lisa õli vähehaaval läbi söötmisava.
Serveeri kuuma kala või liha juurde.
NB! Samanimeline kaste on olemas ka Mehhikos, kuid seal valmistakse see rohelistest tomatillodest ning ka maitsestatakse teisiti.

KOMMENTAARID

Elisa 03.nov 2008 12:39
mina teen seda nii et panen peterselli, 1 küüslaugu küüs, keedetud munakollane, pool väiksest tuunikala konservi, soola, pipart ja oliivõli. Sobib juurde keedetud lihale. Selle retsepti õpetas mulle mu itallannast ämm :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga