Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Redisepüree

Redisepüree on originaalne lisand uluki- või loomalihaprae juurde.

kuni 20 min

Retsept
0.5 kimpu Redis
0.5 sl créme fraiche
0.5 sl lahja kohupiim
sool
Valge pipar
Puhasta ja pese redised, jäta alles mõni väike leht. Lõika redised neljaks, püreesta mikseriga, pane peenele sõelale ja lase veidi nõrguda. Sega püreesse créme fraiche ja kohupiim. Maitsesta soola ning värskelt jahvatatud valge pipraga. Lõpuks haki peeneks rediselehed ja sega püreesse. Originaalne lisand uluki- või loomalihaprae juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga