Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Rabarberisalsa

Külmad kastmed

Rabarberisalsa

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kogua 1,5 liitrit.

20-40 min

Retsept
2 spl Oliiviõli
150 g Rabarber
3 spl Fariinsuhkur
2 cm Ingverijupp
2 tl Dijoni sinep
1.5 spl Valge veini äädikas
1 tk Punane sibul
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 spl Hakitud petersell
Sool
Must pipar


1. Lõika rabarber väikesteks kuubikuteks, pane kaussi ja lisa suhkur. Jäta u veerand tunniks seisma, et eralduks mahla.

2. Kuumuta kastrulis õli, lisa rabarber koos suhkruga ja kuumuta mõned minutid. Koori ingver, haki hästi peeneks ja vala juurde. Lisa ka ülejäänud ained ning hauta 3–4 minuti jooksul rabarber pehmemaks, kuid jäta siiski veidi krõmpsuks.

3. Maitsesta soola ja pipraga. Jahuta. Serveeri pardi- ,veise- või lambalihaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga