Road  » Kastmed » Külmad kastmed

Vürtsikas ketšup õunaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Tomatipüree vürtsidega.
Valmista tomatitest, õuntest ja maitseköögiviljadest püree, keeda tihedamaks, lisa vürtsid, keeda veel mõni minut ja vala kuumalt väikestesse pudelitesse. Pudelid sule kohe õhukindlalt. Hallituse ärahoidmiseks on soovitatav enne pudeli sulgemist püreele natuke taimeõli või sula rasva valada, nii et see jääks õhukese kaitsva kihina püree pinnale. Pudelites ei ole  tomatipüreed enam vaja kuumutada. Avatud pudelis või purgis ei säili püree kaua, sellepärast on soovitatav kasutada väikeseid purke ja pudeleid hoidise säilitamisel.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa