Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Tomatiketšup õunte ja selleriga

Külmad kastmed

Tomatiketšup õunte ja selleriga

Mari kodune
PrindiSoovita sõbrale
Kodune ketšup. MINU LEMMIKRETSEPT: 20. aug - 15. sept retseptivõistlus.

20-40 min

Retsept
2 kg värskeid tomateid
2 sibulat
1 õun
1 1/2 klaasi veiniäädikat
125 g suhkrut
1 spl kuivatatud või värsket basiilikut
2 sellerit koos lehtedega
1/2 tl paprikapulbrit
3 tera nelki
soola
Kasta tomatid kuuma vette, koori, tükelda ja eemalda seemned. Sibul, seller ja selle lehed haki hästi peeneks. Õunal eemalda süda ja tükelda. Lase äädikas koos maitseainetega keema, lisa tomatid, seller, sibul ja õun. Keeda vaiksel tulel 45 minutit. Hõõru läbi sõela ja pane kuumalt pudelitesse. Säilita jahedas.

Hea teada!
Sobib lisandiks liha- ja makaroni- ning mitmete munatoitude juurde.
 

Märksõnad

tomatiketšupmari

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes