Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Vürtsikas kodune ketšup

Külmad kastmed

Vürtsikas kodune ketšup

Mari Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Väljapääs tomatiuputusele. "MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. 

üle 60 min

Retsept
3 kg värskeid tomateid
125 g suhkrut
1 tl jahvatatud musta pipart
1 sl sinepit
1½ sl 30%list äädikat
½ sl soola

Tomatid keeta vähese veega ja jälgida, et nad põhja ei kõrbeks. Siis hõõruda läbi sõela ja keeta mass tihedamaks. Lõpuks lisada vürtsid ja äädikas ning keeta parajalt paksuks. Panna tuliselt purki ja sulgeda kaanega. Säilitada jahedas.
 

Hea teada
Sobib liha-, ulukiliha, makaronitoitude ja mitmete munatoitude juurde.
 
 

KOMMENTAARID

erukas 14.dets 2013 23:29
kindlasti proovin järele ja annan teada kuidas maitses
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga