Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Külm peedikaste

Külmad kastmed

Külm peedikaste

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Külm vürtsikas peedikaste on sobivaks lisandiks külma loomaliha-, sea- või kalkuniprae juurde.

kuni 20 min

Retsept
600 g konserveeritud viilutatud peedid
1 sl punase veini äädikas
0.5 tl Vürts
0.25 tl Nelk
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1 sl hakitud petersell
2 sl créme fraiche
Nõruta ja püreesta peedid mikseriga. Maitsesta äädika, vürtsi, nelgi, soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Raputa peale peterselli ja sega vahetult enne serveerimist spiraalikujuliselt sisse créme fraiche. Kastet sobib serveerida külma loomaliha-, sea- või kalkuniprae juurde.

Märksõnad

peedikaste

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga