Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Kirsikaste

MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Huvitav kaste linnu- ja ulukiliha juurde.

40-60 min

Retsept
500 gr. kirsse
1/2 spl. jahu
20 gr. võid
1 klaas valget veini
1/2 l. vett
20 gr. tuhksuhkrut,
kaneeli
sidrunikoort
nelki
Kirssidel eemaldada kivid, marjad hõõruda püreeks, lisada võis kuumutatud jahu ja hautada mõni minut. Valada juurde vein, 1/2 liitrit vett ja lasta keema tõusta. Kaste hõõruda läbi sõela, lisada suhkur, riivitud sidrunikoor, peenestatud kaneel ja nelk. Keeta 10-15 minutit. Sarnase kastme võib valmistada ka õuna-, sõstra-, pohla- või ploomipüreest.
 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes