Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Béarni kaste

Soojad kastmed

Béarni kaste

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: istockphoto.com
Sauce béarnaise on kuulus kaste prantsuse köögist. Serveeritakse praetud, küpsetatud või grillitud liharoogade juurde, ent sobib ka keedetud aedviljade kõrvale.
Retsept
0.5 tk Väike sibul
1 tl Estragon (kuivatatud)
5 tera Must pipar
1.5 dl Kuiv valge vein
Valmista Hollandi kaste. Keeda veini, peenestatud sibulat ja maitseaineid pannil ägedal tulel, kuni vedelikku on jäänud umbes supilusikatäis. Lisa see läbi sõela hollandi kastmele. Lase kaane all maitsestuda ja serveeri soojalt või leigelt.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette