Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Elleni raguu

Liharoad

Elleni raguu

Ellen Poller Meie küla eided peavad pidu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Autor on roa ristinud "Vintis metsaliseks" ja soovitab, et kui metsas kasvanud notsu liha pole kuidagi võimalik kätte saada, katseta sama retsepti kodunotsu omaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1.5 kg Metssealiha
1 tk Sibul
1 pdl Punane vein
200 g Must ploom (kuivatatud)
MARINAAD
1 tk Sibul (riivitud)
3 küünt Küüslauk (purustatud)
1 peotäis Must sõstar
2 spl Mesi
1 -2 spl Sojakaste
PULJONG
Lihast puhastatud kondid
Loorber
Must pipar
Sool
Sega valmis marinaad ja lase metsalisel täpselt üks ööpäev marinaadis püherdada. Järgmisel päeval keeda kontidest puljong, maitsesta soola, musta pipra ja loorberiga. Koori ja haki sibul ning pruunista pannil. Tõsta liha marinaadist välja ja lõika kuubikuteks, lisa koos sibulaga puljongisse. Kalla juurde punane vein. Lisa kuivatatud ploomid. Hauta liha, kuni see sulab suus.Paku kõrvale ahjukartulit ja värsket salatit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes