Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Jänesepraad

Jänesepraad maitsestatud ubadega

20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + 2 tundi marineerimiseks.

Retsept
portsjonile
4 dl Rohelised oad
8 dl Aedviljapuljong kuubikust
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 sl Veiniäädikas
2 sl Vesi
4 sl Õli
Sool
Pipar
1 dl Hakitud murulauk
500 g Jäneseselg
1 sl Rasvaine
Valmistusviis
Keeda rohelisi ube aedviljapuljongis u 15 minutit, seejärel nõruta oad.
Haki sibul ja küüslauk, lisa ubadele.
Sega veiniäädikas, vesi, õli, sool ja pipar kastmeks.
Vala kaste ubadele, lisa hakitud murulauk ja sega.
Tõsta oad 2 tunniks jahedasse kohta.
Puhasta jänese seljaliha ja prae seda rasvaines 8-10 minutit.
Maitsesta praetud jäneseliha soola ja pipraga.
Lõika liha viltu õhukesteks viiludeks.

KOMMENTAARID

Malle 05.dets 2005 14:56
Jäneseliha peab tõesti leotama, kuid küülikuliha mitte!
kyts1 07.nov 2005 13:26
NB! Et jäneselihast üldse midagi tegema hakata, peab see enne ühe ööpäeva seisma nõrgas äädikalahuses. Proovige järgi nii üht kui teistmoodi, kui ei usu. Head isu.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool