Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Jänesepraad

Jänesepraad maitsestatud ubadega

20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + 2 tundi marineerimiseks.

Retsept
portsjonile
4 dl Rohelised oad
8 dl Aedviljapuljong kuubikust
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 sl Veiniäädikas
2 sl Vesi
4 sl Õli
Sool
Pipar
1 dl Hakitud murulauk
500 g Jäneseselg
1 sl Rasvaine
Valmistusviis Keeda rohelisi ube aedviljapuljongis u 15 minutit, seejärel nõruta oad. Haki sibul ja küüslauk, lisa ubadele. Sega veiniäädikas, vesi, õli, sool ja pipar kastmeks. Vala kaste ubadele, lisa hakitud murulauk ja sega. Tõsta oad 2 tunniks jahedasse kohta. Puhasta jänese seljaliha ja prae seda rasvaines 8-10 minutit. Maitsesta praetud jäneseliha soola ja pipraga. Lõika liha viltu õhukesteks viiludeks.

KOMMENTAARID

Malle 05.dets 2005 14:56
Jäneseliha peab tõesti leotama, kuid küülikuliha mitte!
kyts1 07.nov 2005 13:26
NB! Et jäneselihast üldse midagi tegema hakata, peab see enne ühe ööpäeva seisma nõrgas äädikalahuses. Proovige järgi nii üht kui teistmoodi, kui ei usu. Head isu.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes