Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Hautatud lihalõigud

Liharoad

Hautatud lihalõigud

Mari Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Hõrgud lihalõigud metskitselihast.
Retsept
portsjonile
1 kg Metskitseliha
150 g Pekk
150 g Või
1 sl Sinep
Maitsejuuri
2 tk Sibul
5 tk Must pipratera ja piment
2 tk Loorberileht
100 g Värsked seened
0.5 l Puljong
Tüümian
Sool
Pipar
Valmistusviis Liha lõigata viiludeks, vasardada, hõõruda soola pipra ja sinepiga. Maitsejuured riivida. Pekk ja sibulad hakkida. Hautamisnõu määrida võiga ja asetada liha, pekk, sibulad, maitsejuured, võitükid ning seened kihiti nõusse. Peale puistada maitseained ja hautada, kastes puljongiga.  

KOMMENTAARID

Feen 13.märts 2006 13:59
Kogemused näitavad, et kitse puhul jääb lihtsalt kastmisest väheks. Aga kui liha min 2/3 puljongiga kaetud, ja pealt kasta ka veel... mmmm..... 5+
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes