Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Küülik hernestega

Liharoad

Küülik hernestega

Mari vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud küülik lillkapsa- ja hernestega.
Retsept
portsjonile
500 g liikapsast
400 g värskeid või konservherneid
3 porgandit
1 sibul
1 petersell
3 kl vett või puljongit
1 sl rasva
1 sl sidruni mahla või äädikat
maitserohelist ( majoraan, piparrohi, petersell, pune ).
300-500 g kondiga küüliku liha ( võib asendada ka lamba-, kana-,või vasikalihaga ).
Valmistusviis Lillkapsad ja maitseviljad tükeldada. Tükeldatud liha pruunistada rasvas koos maitseviljadega. Lisada vesi või puljong, herned ja sool ning keeta nõrgal tulel 15-30 min. Siis lisada lillkapsad ja keeta kuni need on pehmed. Maitsestada veidi hapukaks. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga