Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Eva-Lotta pajaroog

Liharoad

Eva-Lotta pajaroog

Mari erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Brüsselikapsad singi ja kartulitega. Lauale anda riivitud juustu ja maitserohelisega
Retsept
portsjonile
300-400 g suitsuliha või vorsti
1 sibul või porrulauk
2 kl vett
8 kartulit
500-600 brüsselikapsaid
1 sl rasva
1 sl jahu
2 sl riivjuustu
soola
pipart
maitsetaimi
muskaati
maitserohelist
 
Liha või vorst lõigatakse kuubikuteks ja pruunistatakse poti põhjas koos sibulaga.
Siis lisatakse kartulid ja vesi ning hautatakse nõrgal tulel 10-15 minutit.
Seejärel lisatakse kapsad, maitsestatakse ja hautatakse pehmeks.
Jahu segatakse rasvaga ja lisatakse hautamisleemele 5 minutit enne toidu valmimist.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool