Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Julijuse kõhutäis

Liharoad

Julijuse kõhutäis

Mari erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Vasika- või õrn ulukiliha riisiga.
Retsept
portsjonile
500 g pehmet liha
0,5 kl lauaäädikat
0,5 kl punast veini
1 sibul
1 väike porgand
1 loorberileht
tükike sidrunikoort
3 kadakamarja
1 küüslauguküüs
3-4 terapipart
2-3 haput õuna
2 sl tomatipüreed
2 sl rasvainet
maitserohelist
Tükeldatud liha maitsestada ja valada üle äädika ja veiniga.
Hoida külmas kohas 12 tundi.
Liha nõrutada ja pruunistada rasvas.
Lisada maitseained, veidi vett ja marineerimisvedelikku ja hautada kaane all poolpehmeks, siis lisada riis, tükeldatud õunad ja tomatipüree ning hautada pehmeks.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool