Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Juta lemmikhautis

Liharoad

Juta lemmikhautis

Mari erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Kaalikad sealiha ja riisiga. Valmis toit serveerida saadud kastmega.
Retsept
portsjonile
500 g pehmet sealiha
1 sibul
1 liiter kaalika kuubikuid
1 kl riisi
3 kl vett või puljongit
soola
1 loorberileht
punast pipart
1 nelk
kuivi maitsetaimi
2 sl ketšupit
2 sl hapukoort
maitserohelist
Liha lõigata kuubikuteks. Pekk sulatada ja pruunistada. Saadud rasvas pruunistada liha koos sibulaga. Pestud riis ja kaalikad kallata lihale, valada üle puljongiga ja maitsestada. Hautada nõrgal tulel kaane all pehmeks. Ketšupist ja hapukoorest segada kaste, maitsestada punase pipra ja maitserohelisega. Võib lisada veidi purustatud küüslauku. 

KOMMENTAARID

tsonn 04.jaan 2006 23:22
Väga huvitav kooslus-riis ja kaalikas! Tubli Mari!Tehke ikka toite eesti tooainetest.
siq 18.jaan 2005 14:02
ma kahjuks ei mõista kus seal koostisainetes see külmund pekk on?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga