Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Suitsukarbonaad

Liharoad

Suitsukarbonaad

Triinu Saima Rüütle
PrindiSoovita sõbrale
Suitsukarbonaad õunte ja puuviljakastmega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g suitsukarbonaadi
1 sibul (60-80 g)
1 sl margariini
2 sl mädarõigast
1 sl sidrunimahla
hapukas õun
soola
pipart
punet
majoraani
 
Karbonaad lõigata viiludeks ja grillida, maitsestada ürdi, pipra ja soolaga.
Sibulad hakkida ja kuumutada margariinis poolpehmeks.
Lisada sidrunimahl, sool, pipar ja hautada veel veidi ning lõpuks segada hulka mädarõigas.
Õun koorida, eemaldada südamed, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks ja kergelt grillida.
Tõsta õunaviilud lihale ja panna õuntele sibulasegu.
Tõsta toit küpsetusahju ja kuumutada 125º C juures 10 min. Lõpuks puistata peale majoraan või pune ja serveerida meelepärase lisandiga.
Juurde pakkuda kas ahjukartuleid või küpsetusahjus pruunistatud keedukartuleid, millele võib lisada kartulimaitseainet.
 
Keedetud kartul.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp