Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Raguu

Raguu kodulinnu subproduktidest
Retsept
portsjonile
400 - 500 g subprodukte (süda, maks vōi pugu)
soola
pipart
1-2 loorberilehte
2 kl vett vōi puljongit
2 porgandit
1 petersell
1-2 sibulat
1-2 sl tomatipüreed
1 sl jahu
2 sl rasvainet
1-2 sl hapukoort
Valmistusviis Prae puhastatud ja pestud subproduktid rasvaines, lisa sool, tomatipüree, jahu ja prae veel kord kergelt läbi. Lisa kuum vesi või puljong ja hauta kaane all u 30 minutit. Seejärel lisa ribastatud köögiviljad, pipar, loorber ja sega ning jätka hautamist, kuni toit on pehme.

Märksõnad

toidutareraguu

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes