Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Karbonaad

Karbonaad kreooli stiilis
Retsept
portsjonile
4 suurt karbonaadi
MARINAAD:
2 sl sidrunimahla
mõni tilk tabasco kastet
2 sl õli
küüslaugupulbrit
sibulapulbrit
soola
purustatud musta pipart
PANEERIMISEKS:
4 sl jahu
1 muna
4 sl riivsaia
Valmistusviis Lõika sibul ja küüslauk hästi peeneks. Sega kokku sidrunimahla, õli ja maitseainetega. Kata lihaviilud maitseseguga ja lase toatemperatuuril 30 minutit maitsestuda. Sõelu lihatükkide mõlemale poolele jahu ning kasta siis kahvli abil kõigepealt lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse. Prae õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5-7 minutit.

Märksõnad

toidutarekarbonaad

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes