Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Täidetud kaelakarbonaad

Liharoad

Täidetud kaelakarbonaad

Ruth Eesti perenaise 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Liharoog, lisandiks riis ja kartul.
Retsept
portsjonile
1 kg seakaelakarbonaadi
300g taist sinki
300g juustu
soola
pipart
Valmistusviis
Lõika kaelakarbonaadi 8 sügavat sisselõiget, kuid jäta liha alt kokku.
Sink ja juust lõika kaheksaks viiluks.
Hõõru liha alumist pinda soola ja pipraga ning aseta pannile.
Pane igasse sisselõikesse viil sinki ja viil juustu.
Raputa liha peale veidi soola ja pipart.
Küpseta 180 kraadi C juures 1,5 tundi.
Väga maitsev roog, mille juurde võiks pakkuda ohtralt köögivilju ning riisi või kartulit.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool