Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Lihatäidis pirukatele

Liharoad

Lihatäidis pirukatele

Toidutare vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Pirukatäidis. Liha asemel võib kasutada ka keelt, südant, maksa.
Retsept
400 g keedetud või hautatud liha. Võib ära kasutada supi, prae ja muud järelejäänud lihad.
300 g võid
1 sibul
lihaleent või järelejäänud praekastet
2 sl hapukoort
veidi soola
pipart
hakitud maitserohelist
1-2 muna
Liha lasta läbi hakkmasina. Sibul hakkida ja praadida. Pannile panna liha, kuumutada läbi, lisades puljongit või kastet, et täidis oleks mahlane. Siis lisatakse keedetud ja hakitud muna ning maitseroheline ja maitsestatakse soola ning pipraga. Segatakse hapukoorega.
 

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga