Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Lihalõigud sinepikoorikus

Liharoad

Lihalõigud sinepikoorikus

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Üleküpsetatud lihalõigud sinepikoorikus. Kiirelt valmiv vürtsikas roog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 T-kondiga lihalõiku
3 sl sulavõid
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 sl teralist sinepit
1 tl tomatipastat
1 sl riivsaia
noaotsatäis Cayenne´i pipart
veidi riivitud sidrunikoort
Valmistusviis Loputa lihalõike külma vee all ja tupsuta kuivaks. Pruunista lihatükke pannil võis mõlemalt poolt u 2 minuti jooksul. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta liha pannilt ja pane ahjuvormi. Sega kokku sinep, tomatipasta ja riivsai ning maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega. Määri vürtsine pasta lihalõikudele. Küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 10 minutit, kuni tekib krõbe koorik.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga