Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Romsteek küüslaugukastmes

Liharoad

Romsteek küüslaugukastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kiirelt valmiv vürtsika kastmega liharoog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 romsteeki (a 200 g)
3 sl toiduõli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
6-8 küüslauguküünt
1 sl võid
150 ml creme fraiche´i
noaotsatäis Cayenne´i pipart
kimp peterselli
Valmistusviis Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles romsteeke mõlemalt küljelt u 2 minutit. Riputa peale soola ja pipart. Võta liha pannilt ja tõsta serveerimisvaagnale. Kata vaagen fooliumiga. Prae pressitud küüslauk pannil sulatatud võis kuldpruuniks. Sega hulka creme fraiche ja hauta u 3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja Cayenne´i pipraga. Haki petersell ja lisa kastmesse. Pane liha koos väljavoolanud mahlaga uuesti pannile ja kuumuta korraks. Serveeri küüslaugukastmes romsteeke eelsoojendatud taldrikutelt.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga