Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Romsteek küüslaugukastmes

Liharoad

Romsteek küüslaugukastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kiirelt valmiv vürtsika kastmega liharoog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 romsteeki (a 200 g)
3 sl toiduõli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
6-8 küüslauguküünt
1 sl võid
150 ml creme fraiche´i
noaotsatäis Cayenne´i pipart
kimp peterselli
Valmistusviis
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles romsteeke mõlemalt küljelt u 2 minutit.
Riputa peale soola ja pipart.
Võta liha pannilt ja tõsta serveerimisvaagnale.
Kata vaagen fooliumiga.
Prae pressitud küüslauk pannil sulatatud võis kuldpruuniks.
Sega hulka creme fraiche ja hauta u 3 minutit.
Maitsesta soola, pipra ja Cayenne´i pipraga.
Haki petersell ja lisa kastmesse.
Pane liha koos väljavoolanud mahlaga uuesti pannile ja kuumuta korraks.
Serveeri küüslaugukastmes romsteeke eelsoojendatud taldrikutelt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp