Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Castropada

Maitsev pajaroog
Retsept
portsjonile
150 g sealiha
150 g loomaliha
200 g konservvirsikuid
100 g konservananassi
100 g konservmaisi
0,5 tl värsket ingverit
tšillipipart
küüslauku
1 sibul
200 g kõrvitsat
soola
jahvatatud musta pipart
sinepit
2 spl tšilliketšupit
1 spl Santa Maria Spicy World Teriyaki kastet
200 g keedetud pastat
õli
tilli
Valmistusviis Lõika liha peenikesteks triipudeks. Kuumuta potis õli ja prae seal peeneks hakitud ingver, tshilli ja küüslauk. Lisa juurde sibul ja liha ning küpseta pehmeks. Nüüd lisa veel kõrvitsaribad ja kõik maitseained. Enne täielikku valmimist lisa tükeldatud virsikud ja ananass. Vahetult enne serveerimist lisa keedetud pasta, sega läbi ja serveeri. Kaunista tilliga.  

Märksõnad

ruthcastropada

KOMMENTAARID

Eneke 26.juuli 2005 10:06
täiesti söödav kraam.mina lisasin ühe konservi kus oli mix erinevatest puuviljadest.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga