Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Ungari guljašš

Maitsev pajaroog

20-40 min

Retsept
portsjonile
750 g liha
1 kg kartuleid
1 pakk guljaššimaitseainet
Valmistusviis Pruunista lihakuubikud, lisa neile 1 pakk guljašimaitseainet ja hauta vähese veega poolpehmeks. Lisa tükeldatud kartulid, kalla üle keeva veega ning hauta valmimiseni.  

Märksõnad

ungariruthguljašš

KOMMENTAARID

Helin 17.nov 2010 16:33
see on tõesti hea :)
INX1 17.dets 2007 17:25
see maitseaine pakilt võetud retsept ja järgi proovitud ja ülimaitsev!
napalm 18.dets 2006 19:58
kas see on miski nali või?
tomsigahv 05.okt 2006 22:05
what?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga