Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Nõiasüda

Liharoad

Nõiasüda

Linsu erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Liharoog lillkapsaga.
Retsept
portsjonile
500 g liha (võib olla nii siga, kui loom)
3 spl õli
1-2 spl karrit
20 g jahu
1/2 l lihapuljongit
200 g vahukoort
1 lillkapsas
soola, pipart, murulauku
Valmistusviis
Lõika liha kuubikuteks ja prae kõval tulel pruuniks.
Sega jahu ja karri omavahel ja vala lihale.
Vala üle puljongiga ja hauta 1 tund.
Seejärel vala hulka koor ja maitsesta.
Tükelda keedetud lillkapsas ja sega ettevaatlikult liha hulka.
Raputa üle murulauguga.

Märksõnad

linsunõiasüda

KOMMENTAARID

Elle 04.okt 2009 12:45
Väga maitsev;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga