Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Vasikahautis

Oa-vasikaliha hautis.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kaalikas
1 porgand
1 purk pruune ube( 220 g)
150 g vasikaliha
1 dl tomatipastat
1 tl õli
1 paprika
väike sibul
1-2 küüslauguküünt
soola
musta pipart
paprikapulbrit
Valmistusviis Liha lõigata väikesteks tükkideks, praadida rasva lisamata läbi ja hautada pehmeks u 20 minutit. 1 tl õlis hauta sibul, pressitud küüslauk, kuubikuteks lõigataud kaalikas ja porgand. Lisada lihale hauta u 10 minutit. Enne valmimist lisada hakitud paprika, oad ja maitsestada. Mõni minut hautada.

Märksõnad

millivasikahautis

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga