Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Vasikaliha-parmasingi rullid

Liharoad

Vasikaliha-parmasingi rullid

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vasikaliha ja parmasingirullid sherri-puljongikastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 õhukest vasikafileed (a 125 g)
värskelt jahvatatud musta pipart
1 küüslauguküüs
4 viilu Parma sinki
8 salveilehte
40 g võid
2 sl oliivõli
125 ml kuuma loomalihapuljongit
5 sl Marsala veini või sherrit
Valmistusviis Loputa lihafileed külma voolava vee all, kuivata, suru lamedamaks ja maitsesta pipraga. Koori küüslauk ja suru läbi pressi. Hõõru liha küüslauguga. Iga filee peale pane singilõik ja 2 salveilehte. Rulli fileed kõvasti kokku ja kinnita puutikuga. Pruunista rullid pannil 1 sl võis ja oliivõlis. Vala peale puljong ja hauta madalal kuumusel kaanega kaetult u 20 minutit. Tõsta rullid välja, eemalda tikud ja jäta liha kaanega kaetult sooja kohta seisma. Aja kastmepõhi keema, lisa Marsala või sherri ja lase veelkord keema tõusta. Tõsta pann pliidilt ja lisa tükikestena ülejäänud või. Lõika liharullid pöidlapaksusteks viiludeks ja anna lauale koos kastmega. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes