Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Vorstikesed puuviljadega

Liharoad

Vorstikesed puuviljadega

Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
Jahimehevorstikesed ananassi-õuna-porru vürtsikas kastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
600 g jahimehevorstikesi
400-600 g ananassi
400-600 g õunu
100 g rohelist sibulat või porrut
marineeritud pepperonit või jalopenot
1 tshillipiprakaun (soovi korral)
valget veini
austrikastet
magusat tshillikastet
woki maitseainet
ValmistusviisVajadusel lõika vorstikesed lühemaks. Õun koori ja haki keskmise suurusega kuubikuteks, ananassirõngad lõika samuti väiksemaks. Porru või roheline sibul lõika peenteks ribadeks. Wok- või tavalisel pannil pruunista vähese õliga esmalt vorstid, seejärel lisa ka koheselt õunad, ananassid ja porru. Vajadusel/soovi korral lõika/haki pepperoni või jalopeno ja lisa samuti segule. Kalla hulka ka sorts valget veini ning austri- ja tshillikastet. Hauta pisut ja maitsesta wokimaitseainega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga