Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Täidetud lihapraad

Liharoad

Täidetud lihapraad

Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1½ kg praetükk
100 g kitsejuustu
1 sl hakitud värsket rosmariini
2 küüslauguküünt
värske rosmariinioks
1 sl oliivôli
1 tl tüümiani
½ sl soola
2 g jahvatatud pipart
Valmistusviis
Pane ahi sooja, 175º C peale. Lõika praetükile lõhe sisse, et saaks täita juustuga. Lõika juust ribadeks, täida praetükk juustuga, puista veidi hakitud rosmariini. Seo praetükk praenööriga või jämeda puuvillase niidiga. Lõika küüslauguküüned ribadeks, tee praetükile väikesed sisselõiked ja torka küüslauguribad sisse. Murra rosmariinioks väiksemateks tükkideks ja pista nööride vahele. Pane praetükk kuumakindlasse vormi. Sega oliivõli, tüümian, sool ja pipar ning määri praetükki. Küpseta 175º C juures ahju alumises osas. Valmis praad tõsta küpsetusfooliumisse ja lase seista seal vähemalt 30 minutit, ennem kui lahtilõikad.
Serveerimisviis
Serveeri kuumalt
 

Märksõnad

täidetudlihapraad

KOMMENTAARID

svetka 31.märts 2005 19:13
Väga maitsev. Proovige ja Te tõepoolest ei kahetse.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga