Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Viineriroosid

Liharoad

Viineriroosid

Ruth Anna-Liisa
PrindiSoovita sõbrale
Viineriroosid friikartuliga.
Retsept
portsjonile
2-3 sl õli
1 pakk külmutatud friikartuleid
soola
pipart
200-300 g Saaremaa naturaalseid viinereid
serveerimiseks
ketšupit
Valmistusviis Vala ahjupannile õli ning seejärel kartulid. Raputa peale soola ja pipart ja sega läbi. Lõika viineritel üks ots kahe kolmandiku ulatuses pooleks ning siis veelkord pooleks- saad viineri ühte otsa neli pikka riba, samal ajal kui teine ots on kinni. Pane vorstid kartulite kõrvale . Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit, kuni viinerid on krussi tõmmanud, Serveeri kohe.  

Märksõnad

viineriroosidruth

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga