Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Suvepada

Serveeri koos toorsalati basmati või jasmiiniriisiga
Retsept
portsjonile
1 pakk külmutatud köögiviljasegu
400 g veise tükeldatud sisefileed
1 suurem sibul
2 spl võid
4 dl vett
½ dl tomatipüreed
2 küüslauguküünt
1/2 tl jahvatatud ingverit
2 tl karrit
noaotsatäis jahvatatud nelki
noaotsatäis jahvatatud kaneeli
2 spl Indoneesia sojakastet Ketjap Manis
1 dl rõõska koort
1 tahkunud leivanukk
maitse järgi soola
Valmistusviis Pruunista lihapalad pannil koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa tomatipüree, vesi , kõik maitseained ja leivanukk ning lase toidul kaanega nõus umbes 40 minutit tasasel tulel haududa. Kui liha on pehmenenud, lisa köögiviljad ja sega läbi, seejärel lisa ka rõõsk koor.  

Märksõnad

suvepadaruth

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga