Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Konnapörkölt

Liharoad

Konnapörkölt

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Paprika, tomati ja sibulaga hautatud konnakoivad.
Retsept
portsjonile
25 konnakoiba
80 g rasva
1/2 tl mahedat paprikapulbrit
1 tl soola
150 g sibulaid
150 g rohelisi paprikaid
100 g värskeid tomateid või 50 g tomatipüreed
Valmistusviis Hakitud sibulad praadida rasvas, lisada paprikapulber ja veidi vett ning kuumutada. Lisada tomativiilud ja puhastatud ning ribadeks lõigatud paprikad. Lasta keema tõusta, segada hulka hoolikalt puhtaks pestud konnakoivad ja hautada 10 minutit. Serveerida riisiga. Toiduks kasutatakse suurte roheliste konnade nahast puhastatud kintsuliha. 

Märksõnad

konnapörkölt

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga