Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Konnakoivad seentega

Liharoad

Konnakoivad seentega

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud konnakoivad seenekastmes.
Retsept
portsjonile
25 konnakoiba
1 tl soola
25 g jahu
75 g võid
pipart
300 ml rõõska koort
200 g värskeid mahedaid seeni
50 g sibulat
petersellilehti
2 munakollast
1/2 sidrunit
Valmistusviis Puhastatud konnakoivad ehk õigemini kintsud keeta soolaga maitsestatud vees koos hakitud sibula ja seeneviiludega. Vett võtta üsna vähe. Jahu kuumutada võis, lisada koor ja keeduleem ning kuumutada pidevalt segades. Maitsestada sidrunimahla ja pipraga ning lisada hakitud petersellilehti. Kaste valada keedetud konnakintsudele. 

Märksõnad

konnakoivadseentega

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes