Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Konnakoivad tillikastmes

Liharoad

Konnakoivad tillikastmes

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Tilli-veinikastmes hautatud konnakoivad.
Retsept
portsjonile
25 konnakoiba
50 g võid
veidi jahu
sidrunimahla
valget veini
tilli
2-3 sl rõõska koort
soola
Valmistusviis
Konnakoivad puhastada, raiuda 2-3 tükiks, hõõruda soolaga ja lasta pool tundi seista.
Hakitud till kuumutada võis, lisada jahu, valada juurde vein ning maitsestada sidrunimahlaga.
Segada hoolikalt läbi, lisada tükeldatud konnakoivad ja koor ning keeta vaiksel tulel 10-12 minutit.
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga