Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Berliini biifsteegid

Liharoad

Berliini biifsteegid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Biifsteegid sibula ja härjasilmadega.
Retsept
portsjonile
900 g rasvast veiseliha
2-3 sibulat
6 muna
veidi vett
soola
pipart
praadimiseks rasva
Liha lasta läbi hakkamsina, lisada veidi vett ja maitsestada soola ning pipraga.
Vormida kuus lamedat biifsteeki ja praadida kuumas rasvas pruuniks ning küpseks.
Tõsta vaagnale.
Praerasvas praadida sibulaviilud.
Sibul tõsta biifsteekidele ja praadida härjasilmad.
Härjasilmad asetada biifsteekidele.
Kõrvale anda praeleent ja praetud kartuleid.
 

Märksõnad

biifsteegidberliini

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga