Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Lihuniku tokany

Liharoad

Lihuniku tokany

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ungari roog. Hautatud veiseliha viineri, sibula, suitsupeki, tomatipüree, valge veini ja paprikaga.
Retsept
portsjonile
700 g Veiseliha
4 tk Viiner
80 g Rasvaine (searasv)
150 g Sibul
60 g Suitsupekk
40 g Tomatipasta
150 ml Valge vein
Majoraan
2 tk Paprika (roheline)
Sool
Must pipar
Valmistusviis
Liha lõigata 6 cm pikkusteks ja 1/4 cm paksusteks ribadeks.
Pekk lõigata pisut paksemateks ribadeks ja pruunistada rasvas.
Pekiribad panna kõrvale, praerasvas pruunistada hakitud sibulad ja küüslauk, lisada tomatipüree ja vein ning kuumutada pidevalt segades paar minutit.
Siis lisada liha, maitsestada soola, pipra ja majoraaniga, valada juurde veidi vett ja kuumutada pidevalt segades valmis.
Lõpuks panna toidusse pekiribad, rasvas kuumutatud viineriviilud ja paprikaribad, kuumutada veidi.
Lisandiks sobib
Praetud sibulaga maitsestatud kartulipuder.

Märksõnad

lihunikutokany

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga