Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Sealiha-maksaraguu

Liharoad

Sealiha-maksaraguu

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Hispaania roog. Sealiha-maksaraguu veinikastmes.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g sealiha
62.5 g maks
0.25 tk sibul
0.25 tk küüslauguküüs
1 dl punane vein
sool
pipar
0.25 tk Nelk
0.25 tk petersellijuur
0.5 sl petersellilehed
0.5 sl rasv
Lõika liha kuubikuteks ja hauta veinis koos hakitud sibula, purustatud küüslaugu ja tükikese petersellijuurega. Pärast vahu riisumist lisa maitseained. Aeg-ajalt sega, vajaduse korral vala juurde veidi vett. Pehmeks hautatud liha tõsta välja ja prae rasvas koos kuubikuteks lõigatud maksaga. Serveerimisel tõsta kuum kaste praetud liha ja maksa peale. Lisandiks paku saia või sõmeraks keedetud riisi.

Märksõnad

sealiha-maksaraguu

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga