Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Raguu metsloomalihast

Liharoad

Raguu metsloomalihast

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koores hautatud metsloomaraguu rohke porgandiga maitseb imehea. Kui metsloomaliha pole, valmista rooga sea- või vesieribist.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g metskitse või mõne muu looma ribi
4 tk suurem porgand
2 tk suurem sibul
2 dl tomatipasta
0.5 purki või Hiina poolmagus kaste
5 dl kohvikoor
10 tk Kadakamarjad
4 küünt Küüslauk
Must pipar
sool
1 tl Basiilik (kuivatatud)
praadimiseks või
Pruunista tükeldatud porgandid, sibulad ja ribid pannil võis. Pane koos maitseainete ja koorega ahjuvormi või - potti. Hauta 200°C juures praeahjus 30 minutit või kuni liha on pehme.

KOMMENTAARID

kiisuke 19.nov 2009 20:44
see on ka päris hea aga me tegime natuke teisiti ja tuli väga hea:):Y
Atsinna 13.nov 2008 13:57
Kadakamarju on tõepoolest saada suuremates poodides, Santa Maria väikestes klaaspurkides müüakse. eestikeelne silt küll väike, kuid suurelt ENBÄR peal.
siirikirikal 13.nov 2008 13:43
Kadakamarju tasub apteekidest tõesti otsida, kui poest ei leia.
Õuemiisu 13.nov 2008 13:32
:Dväga hea-tegin metsanotsu lihast ja kadakamarju on pea igas suuremas poes saada(kuivatatud):R
Didi 07.nov 2008 16:00
Mina ostsin kadakamarju näiteks apteegist (olid samas letis muude looduslike teesegude ja ürtidega) ;)
Kollane kass 29.sept 2008 23:36
Väga maitsev ahjuroog on. Tegin ribi asemel fileest. Liha tuli imepehme ja mahlane. Kadakamarjad jäid ka mul panemata.
pääsusilmake 16.dets 2007 21:11
Olen teinud seda rooga,päris maitsev.Kadakamarjad jäid panematta kuna lihtsalt ei olnud neid ja ei teagi kuskohast neid leida võib.? (kodukandis kadakaid ei kasva)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga