Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad

Liharoad

Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad

Targu talita - Sirje Rekkor
PrindiSoovita sõbrale
Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad. Grillroog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
150 g suitsukarbonaad
0.5 tk suur sibul
0.5 sl või
1 sl mädarõigas
0.5 sl sidrunimahl
0.5 tk hapukas õun
sool
Must pipar
pune või majoraan
Karbonaad lõigata viiludeks ja grillida, pärast grillimist maitsestada ürtide, pipra ja soolaga. Sibulad hakkida ja kuumutada võis poolpehmeks. Lisada maitseks sidrunimahla, soola, pipart ja kuumutada veel veidi tasasel tulel. Lõpuks segada hulka mädarõigas. Õunad koorida, eemaldada südamikud, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks ja kergelt grillida. Tõsta õunaviilud lihale ja panna õuntele sibulasegu. Tõsta toit küpsetusahju ja kuumutada 125°C juures 10 minutit. Laualeandmisel puistata peale hakitud majoraani või punet. Juurde pakkuda kas ahjukartuleid või küpsetus ahjus pruunistatud keedukartuleid. Lisandiks sobib ka soe köögiviljasalat.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga