Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Panniliharoog

Eri liiki lihast ja vorstidest saab lõkkepannil isuäratavalt mahlaka piduroa.
Retsept
portsjonile
300 g sea sisefilee
300 g lamba sisefilee
400 g grillvorst
1 tk *värske tšillikaun
3 küünt Küüslauk
värske tüümian
3 sl oliivõli
1 sidruni mahl
1 tl sool
6 tk lisandiks tomat
Tükelda liha ja vorstid parajaks. Tee marinaad: haki tšillikaun, küüslauk ja tüümian peeneks ning sega oliivõli, sidrunimahla ja soolaga. Pane liha- ja vorstitükid marinaadi ning hoia vähemalt pool tundi külmkapis. Küpseta kuumal lõkkepannil. Viiluta tomatid, pane pannile liharoa juurde ja lase veidi aega koos küpseda. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Märksõnad

panniliharoog

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes