Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Tomati-vorstiroog

Liharoad

Tomati-vorstiroog

Kodu ja Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Toorvorstikestest tehtud tomati-vorstiroog maitseb hästi koos vürtsika õunasambaliga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g toor-grillvorstikesed
1 purk kooritud konservtomatid
1 tl suhkur
sool
Must pipar
2 sl õli
Aja õli pannil kuumaks ja pigista või lõigu pannile umbes pöidlaotsa suurused vorstijupid. Lisa purustatud konservtomatid, sihkur, sool ja pipar. Prae umbes 10 minutit, kuni vorstid küpsed. Serveeri õunasambaliga.

Märksõnad

tomati-vorstiroog

KOMMENTAARID

Hindaja 09.juuli 2011 09:43
Siinsamas retseptis on ka link Õunasambali retseptile: (vaata lisaks Õunasambal) ja link: http://www.toiduta-
re.ee//retsept.php?i-
d=5466
Siiri Kirikal 08.juuli 2011 16:24
Sambal on t?illine kaste, mida süüakse Indoneesias, Malaisias, Filipiinidel jne nagu meil ket?upit. Antud juhul on ilmselt mõeldud õunakastet, kuhu on lisatud t?illit, laimi- või sidrunimahla ja see on maitsestatud soola-suhkruga.
maani 08.juuli 2011 13:25
mis on õunasambali?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga