Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liharoad

Ungaripärane vorstiroog

Liharoad

Ungaripärane vorstiroog

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ungaripärane vorstiroog
Retsept
portsjonile
2 tk sibul
3 küünt küüslauk
2 sl õli
1 sl vesi
1 tk kollane paprika
1 tk punane paprika
5 dl vesi
1 tl jahvatatud paprika
1 tk lihaleemekuubik
6 tk kartul
6 tk väiksemad tomatid
250 g vürtsikad vorstikesed
0.5 tl must pipar
Vabasta vorstikesed koorest. Lõika kooritud sibulad sektoriteks, küüslauk tükikesteks. Poolita puhastatud paprikad põikisuunas ja lõika seejärel sektoriteks. Talita samamoodi kooritud kartulitega.
Kuumuta sibulat ja küüslauku õli ja vee segus keskmisel kuumusel mõned minutid, kuni vee aurustumiseni. Lisa paprikatükid ja kuumuta segades veel 5 minutit. Kalla juurde vesi, pudenda patta ka leemekuubik ja lisa kartulid.
Maitsesta paprikapulbriga. Hauta kaane all madalal kuumusel, kuni kartulid on pehmed. Lisa sektoriteks lõigatud tomatid ja tükeldatud vorstid. Riputa peale pipart ja hauta kaane all, kuni roog on läbi kuumenenud.
 

KOMMENTAARID

unnam 19.dets 2009 17:06
Meie pere lemmik,vähem vett ja vorst ka varem sisse ning super hea :)
abc 23.dets 2008 17:42
kartulid peaks varem ära keetma ja hiljem ei tuleks üldse nii palju vett panna, muidu näeb välja nagu supp. Muidu on maitse normaalne...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook